среда, 13 сентября 2017 г.

модуль 3 рефлексія

Цей модуль допоміг мені з'ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту, а саме: з'ясувала для себе, що спочатку задається ключове запитання (ключові запитання – питання які є широкоохватним або вони стосується великих та вічних ідей, я б назвала таке запитання риторичним), потім тематичне запитання (тематичні запитання – вони вже більше відносяться до поставленої теми (проблеми) і допомагають дати відповідь на ключове запитання) і на останок, змістове запитання (змістові запитання – ці питання йдуть по суті проблеми і мають по кілька правильних варіантів відповіді).
 Даний модуль дуже зацікавив наведеними прикладами Основних запитань, які демонстрував наш тренер. Деякі з них обрали для свого озброєння :)

 Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту, а саме: 
  • навчальних цілей,виходячи з вимог державних освітніх стандартів;
  • навчальних програм та навичок, потрібних для життя у 21 столітті.
      Також я дізналася, що Основні запитання сприяють розвитку мислення та спонукають до дії, заохочують учнів використовувати навички мислення вищих рівнів.     
  

        Загалом модуль був дуже цікавим і пізнавальним!

2 комментария:

  1. згодна з вами, цікавий та пізнавальний модуль, пропоную спробувати спільний проект. Є над чим попрацювати. Цей модуль спонукає до творчості.

    ОтветитьУдалить
  2. згодна з вами, цікавий та пізнавальний модуль, пропоную спробувати спільний проект. Є над чим попрацювати. Цей модуль спонукає до творчості.

    ОтветитьУдалить