вторник, 19 сентября 2017 г.

модуль 8 рефлексія

Цей модуль допоміг мені обдумати, що означає «оцінювання, зосереджене на потребах учнів». 
Форми оцінювання мають критерії, що тісно пов’язані з цілями, та дескриптори , що описують рівні сформованості навичок та рівні засвоєння знань, які відображаються в кінцевому продукті проекту, що розробляється учнями. Щоб визначити рівень розуміння учнями теми, їх знання та якість учнівських робіт, їх демонстрації, використовується підсумкове оцінювання; оцінювання має відбуватися постійно протягом проекту та включати оцінювання всіх вказаних у навчальних цілях знань та навичок.
Завдяки роботі в цьому модулі я змогла проаналізувати на основі контрольного списку власну діяльність щодо оцінювання процесу і результатів навчання учнів.  

 Дуже сподобалась бібліотека шаблонів, яка містить величезний банк інформації, з якого однозначно можна обрати форму оцінювання для будь-якого етапу свого проекту.
Я  спроектувала свою систему оцінювання та скористалася  засобами оцінювання проектів програми Intel® «Навчання для майбутнього».  Переглянула свій приклад учнівської роботи, внесла до нього потрібні зміни. Внесла зміни до плану вивчення теми. Створила форми для підсумкового оцінювання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий