пятница, 15 сентября 2017 г.

модуль 4 рефлексія

Цей модуль допоміг мені розкрити цілі оцінювання, мету, підготувати інструменти для вхідного оцінювання, які дозволяють виявити навчальні потреби учнів та скорегувати план проекту з урахуванням разультатів даного оцінювання, розробити презентацію вчителя.
Розробка інструментів оцінювання допомогла мені уточнити ключове та тематичні питання з урахуванням найбільш цікавих аспектів теми проекту. З урахуванням інструментів оцінювання та презентації вчителя поступово формується план проекту та оцінювання учнів в проекті, а звидси і витікає постійна корекція навчальних цілей.

2 комментария:

  1. Інна Євгеніївна, ви - справді творчий вчитель. Дякую вам за допомогу у створенні блогів.Дуже сподобався ваш підхід до розробки ключових та тематичних питань. Ви це зробили з урахуванням найбільш цікавих аспектів теми проекту. Адже З урахуванням інструментів оцінювання та презентації вчителя поступово формується план проекту та оцінювання учнів в проекті, а звидси і витікає постійна корекція навчальних цілей. Бажаю успіхів у подальшій роботі над проектом.

    ОтветитьУдалить
  2. Інна Євгеніївна, ви - справді творчий вчитель. Дякую вам за допомогу у створенні блогів.Дуже сподобався ваш підхід до розробки ключових та тематичних питань. Ви це зробили з урахуванням найбільш цікавих аспектів теми проекту. Адже З урахуванням інструментів оцінювання та презентації вчителя поступово формується план проекту та оцінювання учнів в проекті, а звидси і витікає постійна корекція навчальних цілей. Бажаю успіхів у подальшій роботі над проектом.

    ОтветитьУдалить